Tinder onder het kiezen van een babynaam

17-12-2018

Het kiezen van een naam voor je kleine spruit kan erg lastig zijn. Sommige mensen schrijven wat namen op en pas als ze de kleine in hun armen hebben kiezen ze een naam. Het kan alleen ook zo zijn dat jij en je partner er niet helemaal uitkomen. Je kunt of de juiste naam niet vinden of geen naam die jij en je partner beide leuk vinden. Lastig dus… Maar er is een oplossing!

Er is namelijk een babynamen app ontwikkelt die het voor jou en je partner makkelijker kan maken om de juiste naam te kiezen. Er zijn verschillende apps die jou hierbij kunnen helpen. Over het algemeen werken ze redelijke hetzelfde. Wat je moet doen is dat jij en je partner beide de gekozen app downloaden en de accounts moeten dan aan elkaar gekoppeld worden. Bij de “Zwitsal Babynamen” app werkt het hetzelfde als Tinder. Er komen verschillende namen langs en je kunt naar links swipen als je de naam niks vindt en naar rechts als je de naam wel leuk vindt. Hebben jullie dezelfde naam leuk gevonden? Dan hebben jullie een match!

Er zijn drie voorbeelden van babynamen apps die je kunt gebruiken:

Zwitsal babynamen


 

 

 

 

 

Dit is dus de app die hetzelfde werkt als Tinder. Verschillende namen komen voorbij en als je de naam leuk vindt, swipe je naar rechts. Vind je de naam helemaal niks? Swipe je naar links. En als jij en je partner dezelfde naam leuk vinden, hebben jullie een match en eventueel wel de juiste naam gevonden voor jullie kleine. Alle namen waarbij jullie een match hadden komen in een lijst te staan en dan komt het moeilijkste onderdeel: kiezen!

Wil je de app downloaden? Dat kan! De Android versie hier en de IOS versie hier.

Babynamen NL

 

 

 

 

 


Wil jij een app waarin de meeste babynamen staan, omdat je er geen een wilt missen? Dan is deze app wat voor jou. Op deze app zijn namelijk de 2500 meest gekozen babynamen te vinden. In deze app zijn verschillende lijsten te vinden met namen. Voor jongens en meisjes, maar ook kan je kijken bij de populaire namen. Als je een naam voorbij ziet komen die je leuk vindt dan ‘like’ je de naam en komt hij zo, met al jouw andere gekozen namen, in een favorietenlijst te staan.

Wil je de app downloaden? Dat kan! De Android versie hier en de IOS versie hier.


Babyname

 

 

 

 

 


Deze app werkt wederom hetzelfde als Tinder. Je swiped naar links als je niet leuk vindt en naar rechts als je de naam wel leuk vindt. Wat je alleen in deze app extra kan doen: je kunt de betekenis achter een naam zien. Daarnaast kan je gebruik maken van filters, zoals nationaliteit, celebrity-namen en nog een aantal.

Wil je de app downloaden? Dat kan! De Android versie hier en de IOS versie hier.


(Bron: cosmopolitan.com)

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *