Vergeet de Mc Drive-In, ga naar Baby Drive-In

14-11-2018


Het principe van de Mc Drive-In kennen we misschien allemaal wel, maar er is nu ook een Baby Drive-In. Ik hoor je al denken, wat is dat dan? Bij de bibliotheek Het Kruispunt in Barendrecht kunnen alle kinderen van 0 t/m 2 jaar samen met hun (groot)ouders en, misschien wel het allerbelangrijkst, de kinderwagen naar binnen.

We kennen het als ouder vast wel, die gigantische en vooral onhandige kinderwagen die overal mee naartoe moet, maar waar je nooit echt de juiste plek voor kan vinden. Je kan bij deze bibliotheek dus met kind, ouder en kinderwagen naar binnenrijden en een mooie “parkeerplaats” vinden voor de wagen. Samen kunnen kind en ouder leuke en nieuwe boekjes ontdekken. Daarnaast wordt hier ook enorm de taalontwikkeling van het kind gestimuleerd door het gebruik van muziek, spel en andere activiteiten.

Naast muziek en spel worden er activiteiten georganiseerd, zoals een gast die op regelmatige basis extra informatie komt geven over de ontwikkeling van de kleine. Aangezien er weinig boekjes te vinden zijn over het eetgedrag en we dit als ouder soms een lastig onderwerp vinden, wordt dit ook bespreken aan de hand van leuke boekjes die hierover gaan.

Het allerleukste aan deze Baby Drive-In is dat alles mag: slapen, eten en drinken, rondkruipen, een vieze luier verschonen, herrie maken (dat kunnen die kleine uiteraard als de beste) en natuurlijk de kinderwagen parkeren.

Wil jij andere ouders ontmoeten en leuke en leerzame boekjes lezen met de kleine met een kopje koffie of thee erbij? Sinds 8 november is de Baby Drive-In geopend bij de bibliotheek Het Kruispunt in Barendrecht. Het is van 11 uur tot 12 uur. Het allermooiste is dat je je niet hoeft aan te melden en toegang gratis is!

(Bron: barendrechtsdagblad.nl)

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *